Привітання з Яблучним Спасом у прозі

Привітання з Яблучним Спасом у прозі

Нехай Господь береже вас в цей день і протягом усього життєвого шляху. Нехай віра допомагає вам долати невдачі долі. Нехай у ваше життя вносяться тільки світлі, ясні і сонячні події, а рука ангела-хранителя відчувається повсюдно. Нехай щира і духовна чистота не покидає вас в особистих відносинах, а люди оточують вас віддані і надійні.

Вітаємо з добрим православним святом Преображенням Господнім, який величають ще Яблучним Спасом. У такий яскравий день бажаємо Вам бути щирими і духовно чистими, і тоді наш світ зможе заповнитися променистістю і красою.

Дорогий мій чоловік! Вітаю тебе з Яблучним Спасом і бажаю тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я. І бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Вітаю тебе з Яблучним Спасом, з незвичайним святом Преображення Господнього. Хай щастя і радість назавжди оселяться в твоєму домі, нехай сім’я буде дружною і міцною і всі живуть в достатку і благополуччя!

В середині серпня всі християни відзначають прекрасне свято Преображення Господнє. Нехай Господь почує ваші молитви і пошле благословення з небес. Бажаємо все життя прожити вам в щасті і радості. Нехай виконуються всі ваші найзаповітніші бажання. Дай Бог, щоб у вашому житті було поменше сумних днів. Достаток, мир і розуміння нехай завжди будуть у ваших родинах. Нехай надійні друзі завжди оточують вас. Всіх земних благ вам, радості і міцного здоров’я. Нехай Господь оберігає від всіх неприємностей, а щаслива зірка освітлює правильний шлях.

Вітаємо всіх православних християн з одним з найважливіших днів у році. Сьогодні один з Спасів – Яблучний, відомий так само як Преображення Господнє. Нехай же цей день, що знаменує собою радісна подія, буде радісним для кожного з нас і тільки зміцнить нас в нашій вірі

На нашому православному порталі зібрані гарні привітання на Яблучний Спас у прозі. Відправте їх близьким людям, адже їм буде дуже приємно отримати побажання, написане своїми словами, в цей світлий день.

Бажаю довгих років життя, нескінченних посмішок і доброго здоров’я! Нехай Господь береже тебе і ніколи не покидає в моменти негараздів.

Сьогодні у нас на календарі вже шостий серпня – початок останнього літнього місяця. Залишилися лічені дні до того, як настане осінь, однак саме сьогоднішнє свято означає початок осіннього сезону. Я вітаю вас з Яблучним Спасом і бажаю вам великого запасу яблук на сьогодні. Причому вам варто знати, що сьогодні ви повинні будете вживати, тільки лише освячені яблука, тому що вони додадуть вам ще більше сил і енергії. Нехай на всіх нас зійде благословення, а у вашій сім’ї пануватиме благополуччя. Повірте, що якщо ваші думки будуть чисті, то все інше вже точно додасться. Ще хочу побажати найнеобхіднішого для людини – здоров’я. Приготуйте смачний десерт з яблук і зберіть за святковим столом своїх рідних і близьких. Це буде вам тільки на користь, так що не замислюйтесь навіть. Зі святом!

Back to Top