Оригінальні привітання з Великоднем у прозі

Оригінальні привітання з Великоднем у прозі

Христос Воскрес! Нехай Велич свята огорне в цей День всю планету і дасть надію і щастя всім.У цей день бажаю всім добра і благополуччя. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Нехай душу вашу наповнить благість, любов переповнює серце, відчуття ж нескінченності життя окриляє. Нехай Ангел Хранитель надійно тримає вас на своїх долонях і наближає до щастя істинного, а ви радійте і славте Бога з ним!

Нехай сьогодні вам піднімуть настрій аромат пасок, блиск розписних яєць, посмішки близьких і тепло весняного сонця! Нехай Господь дарує вам свою любов і благословення. Щастя, радості, миру і міцної віри. Зі святом!

Сердечно вітаю хороших людей з Христовим Воскресінням. Бажаю вам здійснення найзаповітніших бажань, божого розташування, віри в свої сили і справжньої християнської любові. Нехай близькі люди завжди зігрівають вас теплом своїх сердець.

Христос Воскресе! У Істину Воскрес – на сьогодні це головні слова! І навіть не настільки важливі привітання в це свято, адже найголовніше збулося ще тоді, багато років тому! Тому ми просто бажаємо тобі міцної віри в нашого Спасителя, багато-багато здоров’я, благополуччя і великий щирої любові!

Вітаємо зі святом Великодня! Мир вам і вашому будинку, благополуччя! Щоб негоди обходили стороною, в родині панувало взаєморозуміння, а за столом завжди збиралися всі найближчі та найрідніші люди!

Привітання з Великоднем своїми словами

Привітання з Великоднем українською мовою

Вітаю тебе від щирого серця з радісним і світлим святом Пасхи! Щороку ми святкуємо початок нового життя для всього християнського світу, торжество віри над смертю! Нехай частинка сьогоднішнього тріумфу залишиться в твоєму серці і підтримає у важку хвилину!

Для всіх християн світу немає свята більш довгоочікуваного, ніж Великдень. Звичайно, справа не в тому, що в цей день християнин після великого посту може поїсти те, що він хоче, а в тому, що закінчилася скорботу і настала радість – вічне життя. Відкрито шлях до Бога і смерті більше немає. Нехай в цей день радіє весь православний світ, а Господь милується з небес на свою Церкву і радіє разом з нами. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! У цей святий день знайди в собі світло, який направить тебе в правильне русло, допоможе прийняти складні рішення, зробить більш вдалим, щасливіше і натхненність!

У цю Великдень хочу від усього серця побажати вам величезного здоров’я на довгі роки, невтомного оптимізму в будь-якій ситуації, більше приємних подій. Радійте кожному дню, даруєте увагу своїм коханим людям і говорите їм добрі слова. І не забувайте, що вас дуже люблять!

Back to Top