Найкращі привітання з Великоднем

Найкращі привітання з Великоднем

Вітаю з торжеством всіх християнських душ, з Великоднем! Ясновельможного відзначення свята, розговіння по повній програмі, але в розумних межах 🙂

З святим святом Пасхи хочу привітати всіх рідних і близьких, і побажати любити, прощати, цінувати і жертвувати собою заради інших.

Великдень світле свято. І в цей чудовий день, перш за все, хочеться сказати найтепліші слова та побажання. Нехай кожен момент в житті буде надзвичайно яскравим і незабутнім. А мир і благополуччя не залишить ваш будинок.

Христос Воскресе! У мене для тебе припасені самі променисті побажання! Благополуччя і доброї волі долі, відмінного здоров’я, духовного та матеріального багатства бажаю!

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Христос Воскрес! Сьогодні вся природа радіє, навіть сонечко грає своїми променями і приносить нам радість і тепло Воскресіння, тому я і Вам бажаю насолодитися пасхальної благодаттю, щоб Ви завжди світилися, як сонечко і випромінювали для оточуючих душевне тепло, радість і світло!

З почуттям глибокої радості і від щирого серця вітаємо вас зі Світлим Христовимвоскресінням – Пасхою Господньою! Бажаємо вам виконання всіх ваших надій і благих починань, миру, добра і любові.

Світле Христове Воскресіння звільнило нас від темної сили сатани. Диявол радів тому, що наші гріхи не дають нам возз’єднатися з Богом. Але Христос взяв наші гріхи на себе і проклав нам дорогу до Творця Всесвіту. З тих пір ведеться війна на небі за кожну людську душу. Не дамо сатані перемогти в цій війні. Будемо молитися, робити добрісправи, сповідатися в гріхах. Жертва Христа була марна. Нехай любов до ближнього супроводжує всі ваші дії і думки, а краса душі не потьмяніє в життєвих перипетіях!

Поздоровляю з Пасхою і від чистого серця бажаю, щоб віра тебе ніколи не покидала, щоб надія твоя завжди вела тебе до витоку щастя і любові. Нехай твій світ буде наповнений радістю і благодаттю, нехай і душа твоя, і життя твоє наповнені будуть неймовірною красою і втіхою.

Вітаю зі святом Пасхи, з радісним днем, коли над усіма нами пролунала благодать. Бажаю теплою і щасливою атмосфери в сім’ї, достатку і розуміння в будинку, щирою надії і щедрості в душі, чистої любові і доброго життєвого шляху.

Back to Top