Красиві привітання з Покровою у прозі, до сліз

Красиві привітання з Покровою у прозі, до сліз

Православні християни, вітаючи вас з таким великим святом, як Покров Пресвятої Богородиці хочу побажати міцної душевної віри. Нехай мирські радості не зведуть вас зі шляху істинного і благодать, подарована колись Божою Матір’ю, знайде відображення і в вашому житті.

Щороку чотирнадцятого жовтня в нашій країні відзначають дуже важливий і знаменний день. Православний світ завжди з великою повагою ставиться до цього свята, до його історії і особливостям святкування. Ось і я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати тільки того, про що ви самі мрієте, чого бажаєте собі. Ми всі повинні пам’ятати про те, що Богородиця завжди робить все для нашого ж блага, тому і ми повинні бути добродушні. Я бажаю вам ніколи не переживати і не турбуватися, тому що Богоматір готова в будь-яку хвилину допомогти вам. Мені хочеться, щоб ваша сім’я завжди перебувала під захистом Богородиці, щоб ви поважали її, шанували і любили. Нехай ніякі хвороби не стосуються вас і ваших близьких, тому що немає нічого страшнішого цього. Ми всі повинні думати тільки в сприятливому напрямку, тоді все буде добре.

Радійте, православні, в день настання Покрова Пресвятої Богородиці і Пріснодіви Марії! Дякуйте в молитвах і співах Її святу милість! І так обдарує Матір Божа щедро вас своєю благодаттю і радістю, захистивши від нещасть, потреби і пороку!

Я поспішаю привітати вас з чудовим і світлим святом Покрови Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам світла в житті, добра, захисту від будь-яких неприємностей і печалей. Щоб ваше життя було легким, як у нас легко на серці сьогодні. Щоб добро в вашій душі горіло так само яскраво, як церковні свічки і ваша сьогоднішня щедрість до знедолених супроводжувала вас щодня.

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці – викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі були укриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях.

У день Покрови Пресвятої Богородиці від чистого серця хочу побажати всіх благ життя і радості душі, згасає віри і доброї надії, щирої любові і вірного щастя, міцного здоров’я і улюблених близьких поруч.

Сьогоднішній християнське свято виник не випадково. У цей день матінка Богородиця покрила всіх своїм легким покривалом, хто читав молитви, і захистила людей від лютих ворогів. Тому ми з легким серцем йдемо до церкви і відчуваємо добро Богородиці над нашими головами. В цей день я бажаю вашому дому захисту від будь-яких ворогів, щоб ваш будинок не обходило зло і обходило його стороною.

Back to Top