Красиві привітання з Медовим Спасом простими словами

Красиві привітання з Медовим Спасом простими словами

З Медовим Спасом! Бажаю медового щастя в житті, медової солодкої любові, медових надій і медової насолоди. Нехай Господь вбереже тебе від бід і негод, нехай душа твоя завжди знаходить порятунок у берегів відради, хай серце твоє браво б’ється в ритмі натхнення.

Вітаю я тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас. Нехай з цим днем ​​твоє життя стане воістину солодкої і чарівною. Використовуй кожну можливість для того, щоб відчути лояльне ставлення долі і в повній мірі насолодитися святковим днем. Нехай солодкість буде відчуватися не тільки на столі, але і в твоїй душі, адже життя буває і такий. Покладися на Господа, який завжди захищає тебе і оберігає від всіляких труднощів. Спробуй повірити в те, що обов’язково все буде складатися успішно і кожна можливість, подана долею, обов’язково заслужить твоєї уваги. Бажаю тобі можливості відчути і зрозуміти, що ж являє собою щастя, але для цього потрібно всього лише покластися на Господа, який обов’язково проведе крізь тернистий шлях життя. З Медовим Спасом!

Пчілки славно потрудилися, наповнивши стільники медом золотим. Сьогодні ж, в день Першого Спаса Медового, Господь дарує мир і радість всім нам. Бажаємо, щоб кожному з нас яскравіше посміхалося сонце, в душі завжди цвіла весна і співали солов’ї, а в серці жила любов, одкровення і віра в рятівника нашого.

З Медовим Спасом вас, куми! Бажаємо, щоб ваш дім був повний добра, щастя і радості, як на пасіці стільники, забиті медом! Щоб жилося вам разом солодко, як запашний дар бджіл! Щоб Господь вів дорогою рівною, гладкою, оберігав від хвороб і невдач! У будинку був мир, затишок і благополуччя!

Вітаю тебе, мій коханий, з Медовим Спасом! Нехай Бог тебе зберігає і дарує спасіння! Щоб будь-які дороги вели тебе завжди до дому! Щоб ніякі невдачі не збивали тебе з правильного, обраного напрямку! Щоб життя у нас з тобою було солодким та гладкою!

Прекрасне свято на порозі. Медовий Спас зайди в будинок і благодать Господню залиш в ньому. Напоїв і страв смачних, медку свяченого. Бажаю життя вам в добро!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб усе твоє життя було солодким, як мед, щоб твоя душа завжди знаходила порятунок в променях відради і щастя, щоб серце твоє любило і було любимо.

З Медовим Спасом. Бажаю кожен день проводити весело, плідно і радісно, ​​як бджілка, а в замін отримувати від життя медовий присмак щастя і любові. Нехай серце співає, а душа з кожним днем ​​розквітає і пахне.

Back to Top