Кращі привітання з Покровою у прозі

Кращі привітання з Покровою у прозі

В Покров Пресвятої Богородиці бажаю Божого благословення, любові і благополуччя! Нехай серце буде спокійно, нехай душа радіє і дякує Всевишньому за щедрі дари. Світла вам і добра, тепла і радості!

Сьогодні в цей святий і великий свято я хочу побажати вам всього самого доброго, світлого і прекрасного. Щоб всі ваші дні були такими ж теплими і завжди висвітлювали вашу душу. Щоб злі люди ніколи не зустрілися на вашому життєвому відрізку, і щоб ваш будинок вкривала Божа благодать і світло Пресвятої Богородиці. З Покровом вас і найкращими побажаннями.

Сьогодні на календарі вже чотирнадцяте жовтня, а це означає, що настав один з найважливіших свят, яке ні в якому разі не можна залишати без уваги. Мені хочеться привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати вам всього самого найкращого. Ви заслужили цього, тому що завжди з великою повагою ставтеся до всіх релігійних свят, відвідуєте храми і завжди вірите у все найкраще. Нехай Богородиця завжди покриває вас і ваших рідних і близьких, щоб захистити вас від проблем і тривог. Бажаю вам ніколи не опускати руки, тому що немає в житті безвихідних ситуацій. Я хочу побажати вам міцного здоров’ячка, а також терпіння і стійкості. Не завжди в житті буває легко, але віра ніколи не залишить вас. Покров Пресвятої Богородиці – дуже важливе свято, про який не можна забувати.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю кожен день зустрічати з добротою і любов’ю серця. Нехай Богородиця завжди посилає віру і силу, надію і сміливість. Нехай над тобою завжди буде мирне ясне небо, а поруч – щаслива сім’я і справжнє щастя!

У свято Покрови Пресвятої Богородиці я щиро бажаю йти рівною дорогою під добрим знаком небес. Бажаю щедрості душі і чуйності серця, щасливого кохання і незмінного блага життя. Нехай Пресвята Богородиця захистить тебе від заздрості і бід.

Вітаю з благодатним, світлим святом Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай в цей світлий день ваші молитви будуть почуті Матір’ю Божою! Нехай Пресвята Богородиця покриває вас своїм покровом, і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас!

Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю мирних і щасливих днів, блаженних і втішних свят душі, здоров’я і радості для всієї твоєї родини.

Велике свято відзначає християнський світ! Нехай в Покров Пресвятої Богородиці на всіх віруючих у Христа зійде благодать! Нехай святим своїм покривалом, виткані з любові і турботи, Марія захистить вас від бід і нещасть! З святою вас датою!

Привітання з Покровою своїми словами

Привітання з Покровою у прозі

Back to Top