Кращі привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Кращі привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Нарешті приходить світле свято благополуччя – Великдень! Хочеться побажати всім спокою і терпіння, в цьому непростому житті, достатку в домі і доброти з боку оточуючих! Христос Воскрес!

Нехай Всевишній обдарує тебе своїм кришталево чистим світлом. Нехай ангел-охоронець вберігає тебе від бід,поганих людей і зла. Нехай світла Пасха привнесе в твоє життя благ мирських і духовних. Христос Воскрес!

Нехай життя буде сповнене радості і повниться моментами веселощів, посиденьок з товаришами, хорошими вістями, розкішними вечорами!

Бажаю, щоб не тільки сьогодні, а й завжди душа була наповнена світлом і радістю. Нехай твої ангели і святі ніколи не покидають тебе, оберігають і направляють по вірному шляху. Зі святом!

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

У день благодатної Пасхи від щирого серця бажаю тобі чистого неба, щирої радості, міцної віри, здоров’я і благополуччя! Будь щасливий і поділи своє щастя з іншими, бо за будь-яке наше добро Господь повертає все з ще більшою любов’ю і благословенням! Зі святом! Христос Воскресе!

Нехай цей Великодній день, на все життя зігріє вас теплом щастя, а Боженька посміхнеться і не відмовить в своїх щедроти і милості вам і вашим близьким.

З чистою душею, сердечно вітаю вас зі Світлим святом – Воскресінням Христовим. Щиро бажаю вашій чудовій родині здоров’я, благополуччя і взаємної любові. Нехай Господь направляє, а ангели охоронці супроводжують кожного з вас на життєвому шляху. Удачі в справах, гарної погоди в будинку і виконання заповітних бажань. Христос Воскресе!

Христос воскрес для всього людства. Але він також воскрес для кожного з нас, щоб прогнати скорботу і смуток, відчай і безнадія. Великдень – це символ надії, свято справедливості, втілення сили Господа. Надійся на Нього і не опускай руки. Все буде чудово в твоєму житті, тільки вір. Христос Воскрес!

Христос Воскресе! Так нехай же зрадіє твоє серце в день Великодня! Нехай віра, надія і благодать, подаровані Господом в цей день, стануть надійним фундаментом довгого, щасливого і радісного життя! Добра і щастя тобі і твоїм близьким!

Back to Top